FLOW или уъркшоп за висока продуктивност в живота

Уъркшопът Flow е за:

Живота ни, в който времето минава като миг, бързо и плавно, почти като скролване с мишката надолу по екрана или провлачване на пръста по touch screen-a на тези, иначе толкова умни, телефони и други всякакви устройства. :-)

Какво би могло да ви подтикне с вълнение да спрете пръста си, погледа си, мисълта си на нещо или някой? Защо точно върху него и защо точно по този толкова очарователно обсебващ начин?

Отговорът изниква интуитивно у вас като усещане точно преди да задържите пръста си. И ако е достатъчно силно усещането, ще е достатъчно ясно и осъзнаването, че точно тази задача, тази информация и този човек са вашите предизвикателства и спътници по пътя.

Точно те са двигателите, ускорителите, изтребителите на вашия вътрешен свят. Защото те са важни, защото ние сме ги разпознали през нашите ценности, защото сме ги свързали със сърцата си, защото дори тялото ни ги търси, опипвайки с пръст по екрана на тези, иначе толкова умни, джаджи. :-)

Той е също и за:

• Хората, които са ориентирани към резултата и задачата, но същевременно следват своя вътрешен компас и вярват в баланса;
• Хората, които искат да бъдат още по-продуктивни по отношение на ежедневните задачи и прогресивно по-активни в своето житейско случване.

Защо е специално това обучение:

• Защото всички ние имаме еднакво малко (или достатъчно :-) време да случим чудесата, за които сме тук;
• Защото фокусът на вниманието и продуктивността ни са елементите, които могат да ни изстрелят в космоса или да размият до вяло разсейване съзнанието ни.
• Защото зад състоянието Flow стои философия и технология, която ние ще разучим и преживеем.

Ще работим върху:

• Разбирането за Живота като активност и Задачата като продуктивност
• Ценностите ни, тяхната сила да насочват съзнанието ни към определените за нас задачи
• Нашата житейска цел и намирането й във всяка една оперативна дейност
• Нашият личен план за преживяване на състояние на Висока продуктивност (Flow)

Вижте как стъпихме отвъд ограниченията: представям ви Нежна Многознайкова или Теди, за lifehack.bg (Вдъхновяваме хората да подобрят живота си): 

FLOW – неочаквано висока житейска ефективност и продуктивност 

Да повдигнем още малко завесата:

Концепцията за Flow се основава на разбирането за преживяване на нашия живот като Активност и реализирането на нашите ежедневни задачи като Продуктивност. Активността идва у нас като усещане за енергия, движение, посока и ускорение, продуктивността от своя страна е ориентирана към краткото време на приключване на дейността, качествената работа и успешния резултат накрая. Целта в хода на преживяването на Flow като Активност в живота и Продуктивност в задачите е да усещаме ускорение, движейки се в нашата си посока като всеки ден с минимум усилия и максимум качество правим неща с висока добавена стойност за нас и важните други около нас.

По време на уъркшопа ще работим с нашите важни неща, нашия начин на реализирането им и нашия път напред. Ще се поздравим за успеха ни досега и ще работим върху по-голяма яснота по пътя и още по-висока продуктивност на всяка крачка.

Накрая ще вземем решение и ще поемем отговорност.

Защото пред нас стоят само ограниченията на нашия ум и пределите на небето.

Водещ: 

Нежна Многознайкова

Казвам се Нежна Многознайкова или поне това е името, което един от участниците в предишните издания на уъркшопа ми измисли…

…защото Flow е нежният, плавен и полезен начин да направиш най-доброто, на което си способен по най-добрия за теб начин;

…защото да знаеш какво си, какво искаш и как най-ти харесва да го постигаш е най-важното Многознание. :)

…защото да създадеш плавен процес, в който да използваш това Многознание, зареден с енергия, неспиращ, нестихващ е Успехът сам по себе си.

Виж повече за Нежна Многознайкова >>

Организационни детайли:

Продължителност: 1 ден, от 9:30 – 16:00 (с една обедна почивка и две почивки за кафе)

Място на провеждане: София, ул. Братя Миладинови 16, ет. 2, Арт място “Безвремие”

 

Дата на провеждане:  7 Юни, 2014 г. (ден съботен)

Цена за участие: 155 лв

Ще получите: освежителни напитки, витамини, нови приятелства и кой знае какво още 😉

 

Сподели с приятели