Тралалинк: как да направиш сайт докато си на розов облак

Искам нов сайт. От много отдавна искам. Искам шарен сайт. Жив. Със своите чувства и емоции. Смешен. Със закачка. Честен. Откровен. Прост. Лесен. Исках да има снимки, но не на чехословаци (via Владимир Петков Каладан). Исках да бъде интересен и да кара хората да се връщат отново. Защото искат още от нещо, защото нещо им е харесало или просто да наминат. За да видят този синия, смешния, който кара моторче или лети с ракета, или се катери по въже (с благодарност към Благо!)

Имах минал опит и ми ставаше зле само при мисълта, че ще започна серия от срещи с web компании, които ще искат да им кажа точно какво искам, точно как искам да изглежда, точно какви функционалности да има и каква да бъде информационната архитектура. Мислите и чувствата по темата бяха по-силни и аз отлагах. С месеци.

През лятото намерих Иво и Нели от Тралалинк. Срещнахме се. Пихме кафе. Май доста време не успяхме да се разделим. Знаех, имах усещането, че те ще направят точно това, което искам. И го направиха. Бързо. Даже светкавично. С много бърза и лека комуникация. С много смях, защото работим това, което най-желаем и в което сме истински добри.

Всичко, което ми предлагаха, ми харесваше :-) Защото се поставиха на моето място. Защото разбраха какво искам и какво е важно за мен. Защото вложиха сърце и душа в работата си. Защото са смели и имат щури идеи. И защото са изключителни професионалисти.

И с много специална благодарност към Нели, която дава крила и е извор на неизчерпаемо вдъхновение!

Вчера се возя в такси, кофи вода се сипят от небето, а аз чета ревюто от Нели, в което разказва за careerspeeder.com и съвместната ни работа. И се усмихвам. И се смях през целия ден!

Благодаря!

 

30/10/2012

Сподели с приятели