За деца! Алтернативни чуждоезикови програми за корпоративни клиенти

princess-528x600

Вече и с програми за деца!

Представяме ви съвместен проект за корпоративни клиенти, създаден специално за компании, заедно с Mary Eaton Language Club – много интересни, динамични, гъвкави и различни като подход към използването на чужд език от деца на различни възрасти :)

Алтернативните програми, имат за цел да обогатят спектъра на програмата и да увеличат времето, в което децата активно работят с езика. Занятията са разработени от опитни педагози и филолози така, че да са ярко визуални, интерактивни, изпълнени с движения, песни, експерименти, игри, приложни изкуства, забавна наука, актьорски етюди и много други дейности така, че децата са винаги ангажирани и мотивирани да участват. През цялото време се говори на целевия език и детето попада в среда, в която ще се наложи да се справи на чуждия език – така, както би се получило, ако попадне в автентична англоезична среда. Децата стават активни герои в случващото се по време на занятията и по този начин избягваме рутината на стандартната класна стая.

 

Вижте програмите спрямо възрастта на децата:

Itsy Bitsy Playgroup – англоезична група за игра за деца на възраст от 3 до 5 г. Програмата се състои от традициаонни за англоезичния свят детски игри, песни и стихчета, творчески дейности и рисуване. Програмата предвижда 8 посещения по 120 мин. в рамките на месеца.

The Fairytale Hour – приказен английски за деца на възраст 3,5 до 6 г. В Приказните часове, децата имат възможност да слушат, гледат и вземат участие в интерактивна приказка, разказана с помоща на таблет. Всеки може да поиграе на екрана и да раздвижи героите, а след историята децата ще пресъздават сцени, елементи или герои от приказката, както и да играят игри, свързани с нея. Занятия един път седмично по 60 мин.

Kiddo Science – забавна наука на английски за деца на възраст от 6 до 9 г. Децата, с присъщото им любопитство,  придобиват познания за света, околната среда, чуждите култури, някои основни физични закони и социални феномени, те имат възможност да усъвършенстват и надграждат своя английски. Програмата предвижда 4 посещения по 90 мин. в рамките на месеца.

The Actors’ Hour – актьорско майсторство на английски за деца на възраст от 8 до 12 г. Децата се запознават с класически приказки и литературни творби на автори като Оскар Уайлд и Шекспир, изработват само декорите и костюмите, разиграват роли и заснемат видео епизоди на сцените. Програмата предвижда 4 посещения по 90 мин. в рамките на месеца.

Защо ви предлагаме тези възможности?

Защото момичетата от Mary Eaton са изключително добри и отдадени на работата си и истински добре общуват с децата.

Защото смятаме, че това е възможност компанията да покаже грижа към децата на своите служители, което повишава неимоверно много ангажираността.

Защото храним чудесни детски спомени от това какво се е случвало за нас като деца в работата на мама и татко.

И защото нашето намерение е все повече деца и възрастни да учат с радост, да повишават общата си култура и да могат свободно да общуват на чужд език – те вече са граждани на света.

Партнираме на езиков клуб Mary Eaton, техни ученици сме от първа ръка и бихме искали повече деца и родители да се докоснат до радостта и лекотата на ученето на чужд език.

Заниманията провеждаме на ваша територия. За условията, моля пишете на kalina@careerspeeder.com :)

02/04/2015

Сподели с приятели