Какво е Career Speeder?

Кариър Спийдър ЕООД е юридическо лице, представлявано от Калина Симидчийска.

Career Speeder General Information

Career Speeder е общност от хора, които създаваме собствения си живот и това, което ни свързва е любовта към живота, любовта към децата, споделеното усещане за смисъл и цел и намерението ни искрено да се забавляваме, докато работим :-)

Ако ви е грижа за това, което правите. Ако влагате душа и сърце в своята работа. Ако живеете своя елемент, заповядайте! Това е вашето място. Но ако ходите на работа от 9 до 5 всеки ден и нямате търпение да свърши работният ден. Ако работите, за да изкарате пари за съботно-неделното ви хоби. Ако вечното отрицание е част от вашето ежедневие. Ако смятате, че друг е виновен за собствената ви съдба и за начина, по който се чувствате. И смятате, че нищо не можете да направите, за да подобрите ситуацията, ви пожелавам успех и заповядайте отново след година, две :)

Career Speeder е опитно поле, което създадохме, защото хората имат нужда от пространство да опитват. Да грешат. Да откриват. Чувствайки се спокойно и в безопасност.

Career Speeder е възможност за учене, за развитие с радост, забавно, с вашия ритъм. Тук отговорността е споделена. Ние правим най-доброто, на което сме способни. Какво си вземате вие – зависи от вас.
Посрещаме ви топло винаги!

В Career Speeder сме, за да бъдем и сме благодарни на компаниите, които подкрепят личностното и професионалното развитие на техните колеги.
Така или иначе, ученето е неизбежно. В мига, в който спрем да учим и да се развиваме, започваме да остаряваме.

Създаваме обучения, различни уъркшопи, проекти и пътища за развитие на личностите. Вестители сме на промяната и я подкрепяме на всички нива.
Така или иначе, животът тече. Ще се справим заедно. По най-добрият начин.

 

 

Изключителен!

Не можем да решим проблемите, като използваме същия начин на мислене, който сме използвали, когато сме ги създавали.

 

И да, промяната в поведението се постига с промяна в мисленето.

 

 

Животът се случва ТУК и СЕГА.

Свързваме хора, проекти, идеи.

Нашите думи: Откритост. Почтеност. Отворено съзнание. Промяна. Упорство и търпение. Приемане. Истинска любов.

През пролетта на 2009 г. няколко студента в Харвардската бизнес школа се погледнали в огледалото, запитали се дали проблемът не е в тях… И така, заедно формулирали т.нар. от тях “Клетва на MBA” – Хипократова клетва за бизнес студенти, в която те заявяват своята вярност към каузи, надхвърлящи финансовата сметка. Това е кодекс на поведение. Ето първото изречение от клетвата:

“Като мениджър моята цел е да служа на по-висшето благо, като събирам в едно хора и

 ресурси, за да създам стойност, която никой отделен човек не може да създаде сам”.

Източник: Мотивацията. Изненадващата истина за това, което ни движи напред.

Даниъл Пинк. Изток-Запад, 2012