Екип

Калина Симидчийска

Професия: майка, създател, измислител, фасилитатор,  предприемач по душа, свързвател на хора и идеи. Реализатор на идеи и проекти. Вдъхновител. Подкрепител. Приятел.

Имам магистърски степени по „Мениджмънт на социалните дейности и системи”, „Трудови пазари и развитие на човешките ресурси” от СУ „Св. Климент Охридски”, „Публична администрация и европейска интеграция” към УНСС, квалификация за треньор по групово-динамичен тренинг и организационно поведение към Център за развитие „Топ Консулт”, както и множество тренинги за професионално и личностно развитие.

Основните ми занимания в момента: генерирам възможности, създавам и реализирам проекти в областта на личностното и професионалното развитие на хора, общувам, уча, чета, мисля, смея се много с тримата мъже у дома (в това число и кучето :-) ) Мечтая да бъда социален архитект, който създава пространство да опитвате, да бъдете себе си, да живеете живота си съзнателно, с мисъл и ценност; да показвате най-доброто, на което сте способни. Да пуснете въображението си да лети.

За да променим рязко средата и качеството на живот. Защото можем да намерим призванието си. И да бъдем щастливи с това, което работим. И винаги можем да ставаме все по-добри в познаването на себе си. Вярвам, че ученето може да се случва с много радост и лекота. С любов.

И да: ако се опитваш да направиш едно и също нещо 100 пъти по един и същи начин, не можеш да очакваш различен резултат. Нали?!?

Промяна в поведението се постига с промяна в мисленето.

В последните 14 години (толкова ли станаха!), работя под различна форма с хора. С екипи. С компании. И с деца. С директни продажби се занимавам още от училище: станаха 20 години.

 Виж повече за Калина>>

 

Светла Тодорова

Професия:
От 2 години насам – майка;
от 4 години насам – блогър;
от 9 години насам – обучаващ;
от 14 години насам – преводач;
и… предприемач по душа

Имам магистърска степен по Немска филология от СУ “Св. Климент Охридски”, двукратен стипендиант съм на Германската служба за академичен обмен. Обучител съм за творческо мислене, сертифициран от Zamyat Seminare, Германия. Завърших курс за визуализиране на идеи при Apprenti, Германия и в момента се обучавам за сугестопедагог от Фондация “Проф. Д-р Георги Лозанов и Проф. Д-р Евелина Гатева”.

Основните ми занимания в момента: Да се уча и да уча. Да събирам, осмислям и споделям знания и умения.

Какво бих искала да променя в живота си: Май нищо. Щастлива и благодарна съм за всичко, което се е случило и се случва в живота ми.

 Виж повече за Светла >>

 

 

Такухи Езегелиян

Професия: психотерапевт, кариерен консултант и водещ на тренинги за придобиване на социални умения

 Основните ми занимания в момента: Основните ми занимания са свързани най-вече с желанието ми всякак да помогна на хората да се чувстват комфортно и хармонично в обществото, в които са избрали да живеят. Правя индивидуални психотерапевтични консултации на живо и онлайн; обучавам хора на различни начини, благодарение на които да подобрят комуникацията си на всякакви нива – как да управляват конфликтите си така, че да им носят полза, да говорят пред публика, да разбират другия не само по това КАКВО говори, а и КАК го прави, да се изразяват така, че всички да ги разбират, да работят успешно в екип; помагам при взимане на решения за промени в живота и кариерата и при планирането им; занимавам се с арт-терапия най-вече със средствата на рисуването.

Виж повече за Такухи >>

Мира Паничарска

Професия: коуч и обучаващ

Основните ми занимания в момента: по-голямата част от времето отдавам на обученията и коучинга. Също така се занимавам и с проекти, свързани с организационно консултиране.

Какво бих искала да променя в живота си: някои свои избори. Но пък като се замисля, животът ми нямаше да е пълноценен без грешки.

Нещо интересно за мен: два пъти седмично водя часове по йога и семинари по личностно развитие. Опитвам се да изградя един интегрален подход към връзката между духа и тялото и проблемите, които възникват от нейната липса.

 Виж повече за Мира >>

Радостина Радева

Професия: психолог и обучаващ

С обучения се занимавам от 2002 г. първоначално със студенти и деца, а от 2005 г. провеждам обучения областта на директните продажби и търговските умения. Имам магистърски степени по специалностите логопедия и психология.

Основните ми занимания в момента: Провеждам обучения в областта на продажбите и работата в екип, създавам програми за личностно развитие и развитие на комуникативните умения. Ръководя и развивам център за обучение и личностно развитие.

Виж повече за Радостина >>

Станислава Запрянова – Кинг

Професия: психолог, коуч: performance and global expat coaching, мениджмънт и консултант по организационно развитие, треньор; сертифицран треньор по междукултурни умения и комуникация

Основните ми занимания в момента:

  • Междукултурен коучинг и тренинг
  • Тренинг проекти по Организационно развитие с Европейските институции
  • Управленски коучинг
  • Консултиране

 

Нежна Многознайкова

Казвам се Нежна Многознайкова или поне това е името, което един от участниците в предишните издания на уъркшопа ми измисли…

…защото Flow е нежният, плавен и полезен начин да направиш най-доброто, на което си способен по най-добрия за теб начин;

…защото да знаеш какво си, какво искаш и как най-ти харесва да го постигаш е най-важното Многознание. :)

…защото да създадеш плавен процес, в който да използваш това Многознание, зареден с енергия, неспиращ, нестихващ е Успехът сам по себе си.

Виж повече за Нежна Многознайкова >>